Welkom

Heeft u advies nodig bij het onderhoud van bomen? Bent u in het bezit van moeilijk bereikbare bomen? Denkt u dat u beschikt over bomen die proper gemaakt of verwijderd moeten worden?

Arborius is uw ideale partner voor snoeiwerken en het vellen van bomen. Bomen zijn van groot belang voor onze omgeving en vervullen verschillende functies, ze zorgen voor zuurstof en verrijken onze omgeving.  Een goede verzorging verdient dan ook de nodige aandacht. En die zorg kan Arborius jou en jouw bomen bieden.

BOMEN ONDERHOUDEN : EEN INVESTERING VOOR MENS EN NATUUR

Bomen onderhouden volgens de regels van de kunst is een investering voor mens en natuur.
Wij van Arborius beheersen de kennis van het snoeien van gezonde of het vellen van zieke bomen, het planten en verplanten, plaagbeheersing, het preventief beschermen van bomen op bouwwerven en kroonverankering van verschillende boomsoorten. Deze technieken kunnen, zeker bij grote exemplaren, gevaren met zich mee brengen. Daarom schakelt u best een boomverzorger in die de nodige klimtechnieken kan toepassen om het werk professioneel en veilig uit te voeren.

PARTICULIEREN & BEDRIJVEN

Zowel bij particulieren als bedrijven komen wij graag ter plaatse om te helpen. Samen met u bekijken we wat er nodig is om uw bomen en omgeving gezond te houden, om zo een duidelijk advies over het bomenbestand te geven. Vervolgens gaan we samen op zoek naar de beste oplossing voor boom en klant.

Kies bij problemen met bomen voor de professionele service van een echte gecertificeerde boomspecialist.

 

NIEUW! Word jij ook één met de natuur? Bouw een prachtige boomhut en leef hoog in de bomen! Arborius installeert vanaf nu jouw ecologisch nest in samenwerking met Trees & People. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op www.treesandpeople.com